Fraktvillkor

Alla priser är inkl moms.

För att beställa måste du kunna ta emot e-post, detta för att bekräfta och fullfölja ett köp.

Du betalar säkert och smidigt via Klarna med kontokort, faktura eller delbetalning.

Leveranstiden är beroende av godsets storlek. Beställer du produkten före kl 12, har du dem normalt 2-5 dagar efter. Alla försändelser sker med PostNord.                  

Enligt konsumentköplagen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar, du betalar då själv returfrakten. Om däcket är felaktig eller trasigt vid leverans så ersätter vi den med ett likvärdig.

Om du vill ångra ditt köp, reklamera eller har frågor om pågående leverans kontaktar du oss på kundservice glöm inte ange ärende och registreringsnummer.

Vill du bli uppringd så lämna ditt telefonnummer i mailet. Vi finns på plats måndag till fredag kl 07.00 – 18.00.

Begagnadebildäck ingår i LKQ Atracco som driver flera av Sveriges mest framstående bildemonteringar. 

1. Leverans- och fraktvillkor

Begagnadebildäck.se samarbetar med PostNord AB och levererar endast inom Sverige. Däcken skickas direkt hem till dig  eller till PostNords terminal.

Leveransadress

Vid fakturabetalning med Klarna kan leveransadressen endast vara folkbokförd adress. Vid betalning med kort kan du dock ange annan leveransadress om däcket exempelvis ska skickas direkt till annan adress. Om du har andra särskilda önskemål avseende leveransen anger du det i meddelandet i din beställning. Begagnadebildäck.se bär risken tills däcket är avlämnad till kund. Observera att vid val av annan leveransadress övergår risken på dig när däcket är avlämnad till angiven adress.

Leveranstid

Leveranstiden är normalt 2-5 arbetsdagar.

Beställer du flera däck kan godset komma i flera försändelser på grund av skrymmande gods. Begagnadebildäck.se ansvarar inte för någon skada till följd av att de aviserade leveranstiderna överskridits.

2. Fraktalternativ

Det finns flera typer av frakt beroende på vikt och storlek: Här måste vi kolla vad som gäller oss

  • Paket som väger upp till 20 kg levereras som postpaket till närmaste utlämningsställe. Anger du ditt mobilnummer vid beställning får du ett SMS när paketet finna att hämta ut.
  • Paket som väger mellan 20-35 kg eller skrymmande gods levereras som Företagspaket till närmaste Företagscenter. En avi skickas till dig när paketet finns att hämta på Företagscentret. Däremot skickas Företagspaket som är direkt aviserade till en företagsadress fram till dörren.
  • Paket som väger över 35 kg eller skrymmande gods som motorer, dörrar, huvar etc. skickas på pall eller i bur. Pallar körs ut till privatpersoner efter överenskommelse om dag. Om du inte är hemma på angiven tidpunkt får du själv hämta på godsterminalen alternativt betala för ny utkörning. Är pallen adresserad till ett företag körs godset ut direkt utan föregående avisering.
  • Om du anger en leveransadress (endast möjligt vid kortbetalning) till bilverkstad eller annat företag kommer Postens Företagspaket dörr till dörr att användas. Gods över 35 kg eller skrymmande gods som motorer, dörrar, huvar etc. kommer att skickas på pall eller i bur. Godset skickas direkt till företagets adress utan avisering. Är inte mottagaren anträffbar skickas en avi till kund, som själv får kontakta Posten för att få godset utkört igen mot en avgift alternativt hämta godset själv.

För vidare information se PostNord.

SMS-avisering

Om du uppgett mobiltelefonnummer när du la din order kommer du inte att få en avi i din brevlåda. Du får istället en SMS-avisering i din mobiltelefon som berättar när och vilket ombud du kan hämta ditt paket hos.

Outlösta paket

För outlösta paket, eller om mottagaren inte vill ta emot leveransen, debiteras en avgift för att täcka transport- och administrationskostnader. Här måste vi kolla vad som gäller oss

  • Brev och paket upp till 35 kg: 250 kr
  • Paket över 35 kg: 450 kr
  • Halvpall (t ex motor): 700 kr
  • Helpall och bur: 950 kr     

3. Företagsuppgifter

Nätbutiken drivs av LKQ Atracco i Sverige.
Firmanamn: Upplands Bildemontering AB
Kontaktadress: Kumlagatan 9, 754 54 Uppsala 
E-post: [email protected]

Organisationsnummer: 556595-4533