OM OSS

Ett miljötänk i tiden

Begagnadebildäck ingår i LKQ Atracco som driver flera av Sveriges mest framstående bildemonteringar inom miljövänlig bildemontering och försäljning av bildelar över internet. Vi demonterar ca 20.000 bilar per år.

Det innebär att vi får tillgång till ca 80.000 begagnade däck och fälgar. De däck som är lagliga och funktionella samt uppfyller våra krav kommer finnas till försäljning på begagnadebildäck.se. Det vi inte kan återanvända går till återvinning.

Prova något nytt köp begagnat! 
Att man spar pengar när man köper begagnat är inget nytt, du sparar även på miljön om du köper begagnade däck och återanvänder. Det är bra för både miljön och plånboken.

VÅRT MILJÖARBETE

Återvinning och miljö blir allt viktigare och är idag ett konkurrensmedel gentemot kunder och en samvetsfråga för varje enskild individ. Vi arbetar med ett tydligt miljöfokus och för en effektivare bildemontering med ökad mängd och förbättrad kvalitet av demonterade och återförda däck och fälgar. Inga delar går till spillo – vi demonterar allt direkt och kvalitetssäkrar däcken och fälgarna som läggs på lager. Hos oss finns inga långvarigt uppställda krockade bilar!

”Vi är övertygade om att miljömässig och effektiv sanering/demontering samt närmare kundsamarbeten och e-handel är nyckelord för framtiden inom bildemontering. Genom att återanvända däck och fälg sparar konsumenter, verkstäder och försäkringsbolag miljön och de ekonomiska vinsterna är betydande.”

Tillsammans kan vi hjälpas åt att göra vår miljö bättre! Att du dessutom sparar en slant är ju extra skönt för plånboken.